Velkommen til Hotel San Giovanni

I Firenze kan du feriere på et særpreget hotell, enkelt men imøtekommende, med beliggenhet på den ene siden av den fantastiske Piazza del Duomo, som du kan nyte utsikten over fra mange av rommene.

Den eksakte adressen er i nummer 2 via Cerretani, i en bygning fra middelalderen, en gate rik på forretninger, restauranter og barer, full av lys og folkeliv.

En fantastisk utsikt over Katedralen, Battistero og Giottos klokketårn.

star

Hvorfor bestille hos oss?

guaranteed

Best Rate Garantert

location

Hjerte av Firenzes historiske sentrum

offers

Eksklusive kampanjer og tilbud

wi-fi

Gratis trådløs Internett i lobbyen

Beliggenhet

Hotellets beliggenhet er så sentral at hele det historiske sentrum og alle de viktigste museene og monumentene i Firenze kan nås til fots på få minutter (se kart), og du kan når som helst dra tilbake til hotellrommet ditt og slappe av.

Locanda San Giovanni

Den Locanda San Giovanni i en av de mest historiske torg i Firenze i det gamle palasset til den Kulturelle School, ved siden av Basilica av San Lorenzo og Laurentian Library. Du har rett i midten av by, i gågaten. Fra de stille rommene på vår B & B du vil nyte en fin utsikt på den medicien hjertet av Firenze

Booking

Ved å bruke denne offisielle siden til å bestille et rom på den Hotel San Giovanni da vil du være dra nytte av de laveste mulig romprisene garantert. Vår sanntid 100% sikker online booking-system tilbyr bestillinger direkte med oss og så Gjøre det er ingen midt mann og så kan vi tilby deg alle av den besparelser.

Copyright


Copyright 2015,
Hotel San Giovanni..
P.IVA: 04184080481
Alle rettigheter reservert.

Nettsted er designet og Vedlikeholdt av Fisheyes Ltd.

Kontakt


Telefon
+39 055 213580

faks
+39 055 213580

Adresse


50123 Firenze, Italia
Via Cerretani 2
info@hotelsangiovanni.com
uparrow